WhatsApp App
met
ons!

Bestrating

Bestrating

Timmerman Grondverzet en Kraanverhuur is gespecialiseerd in projectbestrating. In de loop der jaren hebben wij parkeerplaatsen, dorpskernen, woonwijken, fietspaden, voetpaden, winkelcentra, bedrijventerreinen etc. van bestrating voorzien. Wij vinden het belangrijk om ook bij het machinale bestraten zo duurzaam mogelijk te werken (energiezuinig en milieubewust).


Machinaal bestraten

Wij doen dit door middel van een Hunklinger legklem of grastegelklem aan een graafmachine. Met deze machine realiseren onze vakmensen op een effectieve manier diverse bestratingen, van bermverharding en fietspaden tot woonwijken. Deze manier van bestraten is niet alleen snel, maar voldoet ook perfect aan de arbo-eisen, omdat overmatig bukken van de stratenmakers voorkomen wordt. Bijkomend voordeel: met onze moderne machines zijn wij niet alleen breed inzetbaar, maar ook verrassend betaalbaar.


Levering van materialen

Ook voor de levering van bestratingsmaterialen (en eventueel rijplaten) kunt u ons inschakelen. Hebt u advies nodig over de juiste materialen voor uw specifieke project? Vraag het ons gerust.